Gyakran ismételt kérdések

1. Mi az a Herbalife Nutrition?

1980 óta a Herbalife Nutrition küldetése, hogy világszerte javítsa a táplálkozási szokásokat olyan nagyszerű ízű, tudományosan alátámasztott táplálkozási termékekkel, amelyek segítenek az embereknek az egészséges táplálkozás megfelelő egyensúlyának elérésében. A Herbalife Nutrition egy globális, közvetlen értékesítéssel foglalkozó táplálkozási vállalat, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az ízletes táplálkozási termékek teljes skálájának kifejlesztésében, amelyek személyre szabhatók az egyéni igényeknek megfelelően, és segítik a fogyasztókat egyedi egészségügyi és wellness céljaik elérésében.

2. Hogy működik a Herbalife Nutrition?

A Herbalife Nutrition termékei kizárólag képzett és felkészült független Tagokon keresztül érhetőek el, akik átfogó és személyre szabott megoldásokat kínálnak ügyfeleik táplálkozási és wellness céljainak eléréséhez. A Herbalife Nutrition pedig a fogyasztóvédelem Aranyszabály garanciáját nyújtja a 100%-os teljes visszatérítési garanciával.

3. Hol működik a Herbalife Nutrition?

A Herbalife Nutrition a mindennapi táplálkozási igények sokféleségét elégíti ki, és a világ több mint 90 országában (az EMEA-régióban 56 országban) kínál választási lehetőséget a fogyasztóknak. Az emberek táplálkozási szokásainak javításával, valamint a kiváló minőségű termékek és gazdasági lehetőségek biztosításával a Herbalife Nutrition világszerte pozitív hatást gyakorol a közösségekre.

4. A Herbalife Nutrition termékek alkalmasak a fogyásra?

A Herbalife Nutrition termékei kiváló minőségűek és tudományosan alátámasztottak. Ezek közé a termékek közé tartoznak a fehérjeszeletek és snackek, gyógyteák, aloe italok, táplálékkiegészítők, sport hidratálók, szépségápolási termékek és étkezést helyettesítő fehérjeturmixok. A Herbalife Nutrition Formula 1 shake-jei étkezést helyettesítő fehérjeshake-ek a testsúlykontroll érdekében. Az energiaszegény étrend egyik napi főétkezésének étkezést helyettesítővel való helyettesítése hozzájárul a testsúly megtartásához a fogyás után. Az energiaszegény étrend napi két fő étkezésének étkezést helyettesítővel való helyettesítése hozzájárul a fogyáshoz. A vállalat globális táplálkozási filozófiája a kiegyensúlyozott táplálkozáson, az egészséges, aktív életmódon és a személyre szabott program követésén alapul, képzett és felkészült Tanácsadói segítségével. Ez a filozófia segít a világ táplálkozási szokásainak javításában.

5. Mi a Herbalife Nutrition elkötelezettsége a minőség iránt?

A Herbalife Nutrition összetevői olyan gazdáktól származnak, akik elkötelezettek a vállalat magas szintű ültetési és természetvédelmi előírásainak betartása mellett. A Herbalife Nutrition világszínvonalú laboratóriumokban teszteli az összetevőket, mielőtt azok a termelésbe kerülnének, biztosítva, hogy azok ne csak a vállalat egységes globális szabványainak, hanem az összes kormányzati előírásnak is megfeleljenek. A Herbalife Nutrition laboratóriumai a legmagasabb szintű akkreditációval rendelkeznek (ISO 17025), ami tükrözi a vállalat szigorú ragaszkodását az iparág vezető szabványaihoz. A Herbalife Nutrition által követett átfogó minőségi folyamat biztosítja, hogy ami a címkén szerepel, az a termékben is benne van. A Herbalife Nutrition minden tevékenységének középpontjában a minőség iránti elkötelezettség áll, a kiindulási összetevők termesztésétől kezdve a végtermékekig, amelyek segítenek az ügyfeleknek egészségesebb életet élni.

6. Ki fogyaszthatja a Herbalife Nutrition termékeket?

2020-ban világszerte naponta 5,3 millió Herbalife Nutrition fehérjeturmixot fogyasztottak. Minden Herbalife Nutrition terméket úgy hozunk létre, hogy megfeleljen a globális, az uniós és a nemzeti jogszabályoknak, hogy biztosítsa, hogy egészséges felnőttek számára biztonságosan fogyaszthatók legyenek. A Herbalife Nutrition termékeket a címkén szereplő utasításoknak megfelelően kell fogyasztani. Fontos megjegyezni, hogy egyes termékek olyan összetevőket tartalmaznak, mint a szója, zab, tejtermékek, koffein és mások, így előfordulhat, hogy bizonyos személyek, például várandós és szoptatós anyák számára nem megfelelőek. Ha bármilyen kérdése van a Herbalife Nutrition termékekkel vagy bizonyos összetevőkkel kapcsolatban, közvetlenül a Globális Fogyasztói Biztonság csapatához fordulhat. A Herbalife Nutrition azt is javasolja, hogy konzultáljon egészségügyi szolgáltatójával, mielőtt bármilyen változtatást hajtana végre az étrendjében.

7. Mennyibe kerülnek a Herbalife Nutrition termékek?

A Herbalife Nutrition termékek versenyképes árúak. Minden Herbalife Nutrition testsúlykontroll, wellness, sporttáplálkozás és testápoló termék megfelelő ár-érték arányú.

8. A Herbalife Nutrition termékek vegánok?

A Herbalife Nutrition számos terméke tartalmaz szójából származó növényi alapú fehérjét, beleértve a vállalat zászlóshajó termékének, a Formula 1 étkezést helyettesítő Shake-nek a legtöbb változatát. Ez a fenntartható növényi alapú fehérje kevesebb földet és vizet igényel, és kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint az állati eredetű fehérje. A fogyasztók további választási lehetőségének biztosítása érdekében a Herbalife Nutrition alternatív növényi alapú fehérjéket is kínál, többek között borsót, rizst, quinoát és mást.

9. Hol tudom megvenni a Herbalife termékeket?

A Herbalife Nutrition shake-eket és egyéb termékeket megvásárolhatja személyesen, független Tagjával való kapcsolatfelvétel útján (keressen egy független Tagot az Ön területén ezzel az űrlappal).