Milyen egészségügyi kockázatai vannak a Herbalife-nak?

Herbalife Nutrition legmagasabb ipari szabványok minden termékünkre vonatkozóan útmutató

A Herbalife nem jár egészségügyi kockázatokkal. Mielőtt egy termék a polcra kerül, minden egyes termék útja szigorú, az uniós és helyi törvények, rendeletek és belső irányelvek által szabályozott folyamatokon megy keresztül, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a fogyasztás biztonságos. Ezek az irányelvek a termék koncepciójától kezdve egészen a csomagolásig terjednek. A Herbalife egy 14 lépésből álló minőségbiztosítási útmutatót követ, hogy Ön csak a legjobb minőségű termékeket fogyassza. 

A több mint 90 piacon, ahol tevékenykedünk, külön minőségbiztosítási csapatokkal rendelkezünk. Ezek a csapatok gondoskodnak arról, hogy minden új vagy meglévő Herbalife termék megfeleljen az összes helyi hatósági élelmiszer-előírásnak.

A Herbalife portfóliójában észreveheti, hogy egyes termékek vagy ízek csak Európában és Afrikában, míg más termékek és ízek csak az USA-ban léteznek. Ez annak köszönhető, hogy ismerjük a különböző piacok íz- és összetevőpreferenciáit, valamint a helyi szabályozásoknak való megfelelés miatt.

Hogyan biztosítja a Herbalife, hogy a termékekkel kapcsolatban nincsenek egészségügyi kockázatok?

A Herbalife több tanulmányban és klinikai vizsgálatban is részt vett, hogy biztosítsa termékeink teljes biztonságát. 

Egy 2010-ben Li Z, et al. által az NIH-PubMed-en végzett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a fehérjével dúsított étkezéshelyettesítők nem hordoznak semmilyen káros hatást az egészségre. Mind a magas fehérjetartalmú, mind a standard fehérjetartalmú étrend jól tolerálható és fenntartható volt. A rutin klinikai vizsgálatok alapján nem volt változás a májfunkcióban, a vesefunkcióban vagy a csont ásványi sűrűségében. 

Ez a vizsgálat kimutatta, hogy mind a HP (magas fehérjetartalommal dúsított), mind az SP (standard fehérje) diéta 12 hónap alatt az egyéneknél az étkezéshelyettesítő étrendre jellemző, elvárt súlycsökkenést eredményezte. 

A Herbalife minden termékünk esetében a legmagasabb iparági szabványokat tartja be. Több mint 300 tudósunk, orvosunk és szakértőnk van a táplálkozás, a tudomány és az egészség területén, akik fáradhatatlanul biztosítják, hogy a minőség legyen az elsődleges célunk. Valamennyi gyártóüzemünkben az NSF-ISR ISO 45001 munkahelyi egészségügyi és biztonsági szabványt is alkalmazzuk.

A Herbalife biztonságos az Ön egészsége számára. Hisszük, hogy a tudás csak akkor erős, ha megosztjuk. Küldetésünk, hogy világszerte javítsuk a táplálkozási szokásokat nagyszerű ízű, tudományosan alátámasztott táplálkozási termékekkel, egy kiegyensúlyozott és változatos étrend keretében, az egészséges, aktív életmód részeként. Segítenünk az egészséges táplálkozás megfelelő egyensúlyának elérésében.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/