Kapcsolat

Ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged, A személyre szabott Herbalife Nutrition szolgáltatások és információk eléréséhez az alábbi lehetőségeid vannak:

Kérdezd Tanácsadódat!

Kérdésed van a termékekkel vagy az életre szóló üzleti lehetőséggel kapcsolatban? Javasoljuk, hogy lépj kapcsolatba Független Herbalife Tanácsadóddal. Tanácsadód megbízható és elkötelezett szakértő, aki a Téged érdeklő témakörökben információkkal lát el és meg tudja válaszolni kérdéseidet. 

Nincs még Tanácsadód? Kattints ide és felveszi Veled egy Tanácsadónk a kapcsolatot.

Írj a Herbalife Nutrition Magyarországnak!

Postacímünk

Herbalife Magyarország Kereskedelmi Kft. H-1097 Budapest

Gubacsi út 6. A ép. II. em.

Hívd fel a Herbalife Nutrition Magyarországot!

Hívj minket a +361 299 70 10 telefonszámon, hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.30 óráig.

E-mail címünk... és miért nem ezt javasoljuk

Elégedettséged a legfontosabb számunkra, és ezért biztosak szeretnénk abban lenni, hogy pontos, személyre szabott válaszokat kapsz. Biztosan tapasztaltad már, hogy az e-mailben kapott válaszok gyakran rövidek, nem kielégítőek és hiányosak. Mi az ésszerű kommunikációra és kimagasló ügyfélszolgálatra öszpontosítunk, így azt ajánljuk, hogy a kérdéseidet inkább telefonon tedd fel a Herbalife Magyarországnál, vagy pedig érdeklődj Független Herbalife Tanácsadódnál. 

HALLASSA HANGJÁT

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya lenne, illetve, ha tudomására jut bármi, ami sérti az elveinket, kódexünket, irányelveinket vagy a törvényt, akkor azonnal értesítsen minket. 

Mindenkit, beleértve üzleti partnereinket, a harmadik fél ügynököket, beszállítóinkat és a vállalkozókat, szívesen vesszük, ha bármilyen ismert vagy feltételezett etikátlan magatartás esetén azonnal kapcsolatba lépnek velünk.

Látogasson el a IntegrityLine.Herbalife.com weboldalra, ha bejelentést szeretne tenni, vagy ha bármilyen kérdése, aggálya lenne a Herbalife etikus magatartásával kapcsolatban. 

Nem számít, hogyan fejezi ki aggodalmát, bejelentését komolyan vesszük. A nap 24 órájában, a hét minden napján, megtorlástól való félelem nélkül jelentheti be aggályait. 

„Mindig azt tesszük, ami helyes.” Nem csak az számít, hogy mit teszünk, hanem az is, hogy kik vagyunk.