Biztonságos a Herbalife használata szoptatás alatt?

Új anyuka tolja babakocsiját egy szabadtéri sétán

A szoptató nőknek azt tanácsoljuk, hogy az alkalmazás előtt beszéljék meg az étrendi változtatásokat és a táplálékkiegészítést az egészségügyi szolgáltatójukkal, hogy meghatározzák az egyéni alkalmasságot az egészségi állapot, a táplálkozási szükségletek és az anya és/vagy a gyermekre vonatkozó étrendi korlátozások alapján.

Fontos megérteni, hogy termékeinket nem tesztelték kifejezetten a terhesség vagy szoptatás alatti használat biztonságosságának bizonyítására. Javasoljuk a várandós vagy szoptató anyukáknak, hogy a táplálékkiegészítés előtt konzultáljanak háziorvosukkal, hogy megállapítsák a használat alkalmasságát.

Még ha a terhesség vagy szoptatás előtt is fogyasztott Herbalife termékeket, javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával. Ez azért van, hogy egészségügyi szolgáltatója az Ön egészségi igényeinek megfelelő tápanyagokat ajánlhassa. 

Ha háziorvosának vagy szülésznőjének bármilyen kérdése van az összetevőinkkel vagy termékeinkkel kapcsolatban, közvetlenül a gcs@herbalife.com címen léphet velünk kapcsolatba.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-to-use-whilst-breastfeeding/