Jó nekem a Herbalife?

A Herbalife Nutrition 14 lépcsős minőségbiztosítási folyamatot alkalmaz a termékekhez, célzottan természetes összetevőket használ, és minden termék gondosan készül.

Igen, a Herbalife jó Neked. A minőségi táplálkozás áll minden tevékenységünk középpontjában. Díjnyertes Formula 1 étkezéshelyettesítő turmixunkat szójafehérje izolátummal állítottuk össze, amely teljes értékű fehérjének számít, és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.

Étkezéshelyettesítő turmixaink 25 olyan alapvető ásványi anyagot és vitamint is tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak többek között az immunrendszer normál működéséhez, a normál csontozat fenntartásához, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Termékeink tápértékén túlmenően a legmagasabb minőséget is biztosítjuk számos szigorú ellenőrzéssel, az összetevők beszerzésétől a végső csomagolásig, beleértve a minőségbiztosítást, a biztonságot, a tudományos, szabályozási, érzékszervi és címketervezést. Ezt nevezzük Vetőmagtól a készételig elkötelezettségünknek.

A Vetőmagtól a készételig rendszerünk egy 14 lépéses minőségbiztosítási rendszer.  

Minden a minőségi alapanyagokkal kezdődik, az első három lépéstől kezdve - ültetés, termesztés, betakarítás. Ezek a lépések biztosítják a termékeinkben lévő hatóanyagok teljes nyomonkövethetőségét. 

Ezután kezdjük el a gyártási folyamatot. Ez magában foglalja a legkorszerűbb keverést, tömörítést, csomagolást és gyártást.  Garantálni tudjuk, hogy vásárlóink minden alkalommal pontosan ugyanazt a kiváló minőségű terméket kapják, akár az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Indiában vagy Mexikóban fogyasztják termékeinket. 

Valamennyi gyártóüzemünk és laboratóriumunk megfelel a helyes gyártási gyakorlatnak, vagy meghaladja azt, és világszínvonalú laboratóriumaink a legmagasabb szintű akkreditációt szerezték meg, ami tükrözi az iparág vezető szabványaihoz való szigorú ragaszkodásunkat.

Ezen akkreditációk mindegyike biztosítja, hogy: 

  • A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 17025 akkreditációja biztosítja, hogy a Herbalife laboratóriumi vizsgálatai pontosak és megbízhatóak. 
  • Az NSF International tanúsítványai biztosítják, hogy a Herbalife gyártó létesítményei a vonatkozó előírásoknak megfelelően állítják elő valamennyi termékünket. Biztosítva, hogy a termékek továbbra is megfeleljenek a specifikációknak és a címkén szereplő állításoknak. 
  • Az NSF azt is látja, hogy a Herbalife24 termékek nem tartalmaznak tiltott anyagokat, a vezető nemzetközi sportszervezetek és ligák szerint. 
  • A Natural Health Products (NHP) Alliance látja, hogy a Herbalife DNS-alapú vizsgálati eszközöket alkalmaz, így minden összetevő pontosan azokból a növény- és botanikai fajokból áll, amelyek szükségesek termékeink egészségre vonatkozó állításainak alátámasztásához. 

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-good-for-me/