A Herbalife rossz nekem?

A Herbalife Nutrition 40 éves tapasztalattal rendelkezik a táplálkozás területén, több mint 300 táplálkozási tudóssal és több mint 150 tesztelési módszerrel a termékeihez.

Nem, a Herbalife nem ártalmas neked. Valójában a Herbalife milliók használják világszerte. 2020-ban naponta 5,3 millió Herbalife Formula 1 shake-et fogyasztottak. Termékeinket természetes forrásból származó összetevőkkel állítottuk össze, mint például szója, borsó, lenmag, zab és Aloe Vera. És különböző mikrotápanyagokban gazdagok, mint például a magnézium, a D-vitamin, a C-vitamin és az E-vitamin.

Termékeinket, mint például a Formula 1 Shake, úgy állítjuk össze, hogy az alapvető tápanyagok megfelelő egyensúlyát biztosítsuk szervezetének. Termékeink akkor működnek a legjobban, ha kiegyensúlyozott és változatos étrendbe illesztve, egy egészséges, aktív életmód részeként fogyasztjuk őket. Az általunk használt összetevők természetes forrásból származnak, és a táplálkozási filozófiánknak megfelelő kombinációkban kerülnek összeállításra. Ha nem tudod, hol kezdd, független Tagjaink segítenek kiválasztani az igényeidnek megfelelő termékeket.

A több mint 90 piacon, ahol tevékenykedünk, a táplálkozási ipar legszigorúbb minőségi előírásait tartjuk be. Minőségellenőrzési rendszereinket figyelemmel kísérik, hogy biztosítsák, hogy minden kormányzati szabálynak és előírásnak megfelelünk. A Herbalife elkötelezettsége a fogyasztók biztonsága iránt a termékötletezéssel kezdődik, és minden termék életciklusa során szigorúan betartjuk.

Szakértői csapatunk a terméktudomány és a biztonság legmagasabb színvonalát tartja fenn. Minden folyamatot a Herbalife belső táplálkozási termékeinek biztonságosságát értékelő globális terméktudományi és biztonsági (GPSS) irányelvek felügyelnek. 

Ez az átfogó dokumentum a Herbalife összes összetevőjének biztonságosságát értékelő eljárást kínál. Folyamatosan felülvizsgálják és frissítik például az élelmiszerek és étrend-kiegészítők biztonsági értékelésével kapcsolatos tudománynak és előírásoknak megfelelően:

  • Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) útmutatója az élelmiszer-adalékanyagok értékeléséhez.
  • Az ESCO tanácsai az EFSA útmutató dokumentumához az étrend-kiegészítőként való felhasználásra szánt növényi anyagok és növényi készítmények biztonsági értékeléséhez, valós esettanulmányok alapján.
  • Az EFSA útmutatója az étrend-kiegészítők összetevőjeként való felhasználásra szánt növényi anyagok és növényi készítmények biztonsági értékeléséről, és
  • Az EFSA útmutatótervezete az új élelmiszerek engedélyezése iránti kérelem előkészítéséről és benyújtásáról. 
  • Az amerikai FDA végleges szabálya az általánosan biztonságosnak elismert anyagokról.

A Herbalife több mint 300 millió dollárt fektetett be gyártási és minőségi programokba annak érdekében, hogy a legjobb termékeket kínáljuk fogyasztóinknak világszerte. Minőségellenőrzési rendszereink páratlanok az iparágban, és folyamatosan teszteljük termékeinket az összetevőtől a végtermékig. Fáradságos protokollnak vetjük alá őket, hogy biztosítsuk a minőségi előírásoknak való megfelelésüket.

Hogy teszteli a Herbalife a termékeit?

A Herbalife minden terméket belsőleg és harmadik fél tanúsító szervezeteken keresztül is tesztel, hogy ellenőrizze a szabályozási irányelveknek való megfelelést. Tesztelünk, újra tesztelünk, majd újra tesztelünk.

Kutatási és fejlesztési (K+F) központokkal rendelkezünk minden egyes fő régiónkban: Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Kína, Ázsia és India. Együttműködünk globális kollégáinkkal és tudós csapatunkkal, hogy megértsük és kezeljük az új termékekkel kapcsolatos prioritásokat.

"Világméretű K+F részlegünk vezetőjeként kihívásokkal teli és izgalmas munkát végzek: a csapatom és én azon dolgozunk, hogy a tudományos kutatás, valamint a kiváló minőségű termékeink fejlesztése és tökéletesítése révén biztosítsuk az üzletmenet folyamatosságát és növekedését." - Michael Yatcilla, Sr. Kutatási és fejlesztési alelnök

  • Minőségellenőrző laboratóriumaink mind megfelelnek a helyes laboratóriumi gyakorlatnak (GLP) és az ISO 17025 akkreditációs protokolloknak. 
  • Létesítményeinket az NSF International Jó Gyártási Gyakorlatok tanúsítja. És a sportlétesítmények nyilvántartásba vételére vonatkozó Jó Gyártási Gyakorlatok.
  • Korszerű gyártási létesítményeink mindegyike rendelkezik az aktuális Jó Gyártási Gyakorlatoknak (GMP) megfelelő laboratóriumokkal. 

Mi a Herbalife minőségi kötelezettségvállalása a fogyasztók felé?

A Herbalife támogatja a nyílt párbeszéd kialakítását az ügyfelek és az egészségügyi szolgáltatóik között. Ez kulcsfontosságú eleme a fogyasztók biztonságának biztosításának. A Globális Fogyasztói Biztonság elősegíti ezeket a beszélgetéseket azáltal, hogy egészségügyi és biztonsági munkatársaink rendelkezésre állnak, hogy konzultálhassanak bármely egészségügyi szolgáltatóval. 

"Az iparágban vezető biztonsági programunk fejlett technológiát és átfogó analitikai felügyeleti módszereket tartalmaz, amelyek segítségével a fogyasztói visszajelzéseket tudássá alakíthatjuk.

Ennek köszönhetően a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy mindent megteszünk azért, hogy megalapozott termékhasználati tapasztalatokat, táplálkozásbiztonsági oktatási eszközöket és anyagokat, robusztus kockázatcsökkentési protokollokat hozzunk létre, és természetesen azért, hogy az összes fogyasztói biztonsági előírásnak globálisan megfelelve fenntartjuk a jó termékfelügyeletet." Kristy Appelhans - MSRA, NMD, globális fogyasztói biztonságért felelős alelnök.

A Herbalife globális fogyasztóvédelmi csapata szívesen válaszol az egészségügyi szolgáltatóknak a termékkel kapcsolatos kérdéseire. Alkalmasak-e a termékek bizonyos étrendi megszorításokkal vagy egyéb egyedi orvosi megfontolásokkal rendelkező ügyfelek általi használatra. Az egészségügyi szolgáltatók közvetlenül a gcs@herbalife.com címen léphetnek kapcsolatba a vállalattal.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-bad-for-me/