Biztonságos a Herbalife?

A Herbalife Nutrition a legmagasabb gyártási szabványokat tartja be minden egyes piacon, ahol tevékenykedik.

Igen, minden Herbalife termék biztonságos. Minden Herbalife Nutrition termék biztonságos, ha a címkén szereplő utasításoknak megfelelően fogyasztják. A fogyasztók biztonsága érdekében javasoljuk minden olyan fogyasztónak, akinek egészségügyi problémája vagy étrendi korlátozása van, hogy használat előtt beszéljen orvosával. 

A Herbalife Nutrition biztonságos az Ön egészsége szempontjából. Nincs bizonyított ok-okozati összefüggés a májkárosodás, májbetegség, vesekárosodás vagy egészségügyi kockázatok és a Herbalife Nutrition termékek között. Minden termékünket úgy alkottuk meg, hogy megfeleljen a globális, az uniós és a nemzeti jogszabályoknak, hogy biztosítsuk, hogy egészséges felnőttek számára is biztonságosan használható.

Honnan tudom, hogy a Herbalife Nutrition termékek biztonságosak számomra?

Olvassa el, hogyan teszteli a Herbalife Nutrition a termékbiztonságot.

A Herbalife Nutrition minden terméket belsőleg és harmadik fél tanúsító szervezeteken keresztül is tesztel, hogy ellenőrizze a szabályozási irányelveknek való megfelelést. Tesztelünk, újra tesztelünk, majd újra tesztelünk. A Herbalife Nutrition megbízható globális, a forgalomba hozatal utáni biztonsági felügyeleti rendszerrel rendelkezik, amely farmakovigilanciai megbízottként felelős személyeket jelölt ki, akik összegyűjtik a termékeinkkel állítólagosan összefüggésbe hozható nemkívánatos eseményeket (AE) mind a több mint 90 piacon, ahol tevékenykedünk.

Annak érdekében, hogy biztosítsuk a globális megértést és az összes fogyasztóvédelmi felügyeleti irányelv és eljárás betartását, a Globális Fogyasztói Biztonság (GCS) csapata rendszeres képzéseket is tart a Herbalife Nutrition Tagszervizek munkatársai és mások számára, akik a beérkező mellékhatás-jelentéseket (AER) fogadhatják.

Tudjon meg többet a minőség iránti elkötelezettségünkről.

Fogyasztói biztonsági csapatunk

A Globális Fogyasztói Biztonság egy elhivatott orvosi, egészségügyi és fogyasztóvédelmi szakemberekből álló csapat, amelynek feladata annak biztosítása, hogy a Herbalife Nutrition a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak megfelelően védje fogyasztóit a világ minden piacán.

Az iparágban vezető biztonsági programunk fejlett technológiát és átfogó analitikai felügyeleti módszereket foglal magában, amelyek segítségével a fogyasztói visszajelzéseket tudássá alakítjuk.

Ennek köszönhetően a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy minden, amit teszünk, annak érdekében történik, hogy megalapozott termékhasználati tapasztalatokat, táplálkozásbiztonsági oktatási eszközöket és anyagokat, robusztus kockázatcsökkentési protokollokat hozzunk létre, és természetesen, hogy az összes fogyasztói biztonsági előírásnak világszerte megfelelve fenntartjuk a jó termékfelügyeletet.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/