A Herbalife biztonságos a cukorbetegek számára?

A Herbalife Nutrition Formula 1 étkezést helyettesítő Shake 21 g széhidrátot tartalmaz (250 ml késztermékben)

Táplálkozási szakértőink azt javasolják, hogy a cukorbetegek konzultáljanak orvosukkal, mielőtt bármilyen étrendi változtatást hajtanának végre, mivel mindenkinek sajátos táplálkozási igényei vannak. Minden Herbalife terméket úgy hoztunk létre, hogy megfeleljen az uniós és a nemzeti jogszabályoknak, hogy biztosítsuk, hogy egészséges felnőttek számára biztonságosak.

Használhatják-e a cukorbetegek a Herbalife termékeket?

A cukorbetegek számos Herbalife terméket beilleszthetnek a napi étrendjükbe. Mégis, a tápérték a termékkínálatunkban az íztől, az adagok méretétől és a termék rendeltetésétől függően változik.  

Például a Herbalife Formula 1 étkezéshelyettesítő shake krémes Vanília íze 21 gramm szénhidrátot tartalmaz 250 ml-enként, míg a Formula 1 étkezéshelyettesítő shake krémes banán 20 gramm szénhidrátot tartalmaz 250 ml-enként (ha a termék címkéjén szereplő ajánlásnak megfelelően készítjük).

A cukorbetegek számára megfelelő termékek több tényezőtől függnek. Ezek közé tartozik az egészségi állapot, a cukorbetegség típusa, az egészségügyi szolgáltató által ajánlott személyes szénhidrátmennyiség és a gyógyszerek használata.

Azt is fontos szem előtt tartani, hogy az étrendi változtatások hatással lehetnek mind a vércukorszint-szabályozásra, mind a gyógyszerekre, ráadásul egyes cukorbetegek bizonyos étrendi korlátozásokkal is élhetnek.

Az 1-es típusú cukorbetegeknek a 2-es típusú cukorbetegekhez képest eltérő táplálkozási igényeik lehetnek. Bármely egészségügyi szolgáltató közvetlenül a Herbalife fordulhat, ha további kérdései vannak a termékkínálatunkkal kapcsolatban - gcs@herbalife.com

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-for-diabetics/