A Herbalife termékek okozhatnak májkárosodást?

Herbalife Nutrition termék- és címke-megfelelőségi tesztek

Nem, a Herbalife termékek nem okoznak májkárosodást. Naponta fogyasztók milliói használják biztonságosan a Herbalife termékeket. A termékeinkben soha nem találtak ismert hepatotoxinokat (más néven a májat károsító mérgező kémiai anyagokat), és soha nem találtak meggyőző bizonyítékot arra, hogy bármelyik termékünk, összetevőnk és a májbetegség között összefüggés lenne.

Valójában semmilyen bizonyíték nem támasztja alá azt az állítást, hogy a Herbalife termékek fogyasztása összefüggésbe hozható a májkárosodással vagy májgyulladással korábban egészséges egyéneknél.

Minden összetevőnk természetes forrásból származik. A Vetőmagtól a készételig programunk biztosítja, hogy a Herbalife minden összetevője tudományos kutatásokkal alátámasztott, fáradságos szűrési folyamaton menjen keresztül. A termékeinkhez beszerzett összes összetevő a kiegyensúlyozott étrenddel és az egészséges, aktív életmóddal együtt működik, és támogatja a szervezet normális működését. Innovációs és gyártó létesítményeink elnyerték az NSF-ISR ISO 45001 munkahelyi egészségügyi és biztonsági szabvány tanúsítványát. 

Igazak-e a Herbalife termékekkel és az egészségügyi komplikációkkal kapcsolatos orvosi állítások?

2005 óta világszerte 27 kormány vizsgálta azokat az állítólagos állításokat, amelyek szerint a Herbalife termékek májkárosodást okozhattak. A vizsgálatot követő döntés az volt, hogy a Herbalife termékekkel kapcsolatos szabályozási intézkedések nem indokoltak, mivel nincs bizonyíték a termékeink és a májkárosodásról szóló jelentések közötti kapcsolatra. 

Szakértői csapatunk szorosan együttműködik a kormánytisztviselőkkel és a klinikusokkal, teljes átláthatóságot és hozzáférést biztosítva a termékdossziékhoz a termékformulákkal és összetevőkkel, valamint proaktívan megosztja a termék tisztaságára és integritására vonatkozó független tesztek eredményeit.

Továbbá, tudományos szakértőink, valamint elismert független szakértők cáfolatai is benyújtásra kerültek, és számos alkalommal, tekintélyes, lektorált szakfolyóiratokban is megjelentek.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/can-herbalife-products-cause-liver-damage/