Biztonságos-e a Herbalife használata terhesség alatt?

Terhes nő főz egészséges étel zöldségekkel

Minden terhesség alatti táplálékkiegészítést meg kell beszélni a szülés előtt az orvossal. Fontos megérteni, hogy termékeinket nem tesztelték kifejezetten a terhesség alatti vagy szoptatás alatti használat biztonságosságának bizonyítására. Javasoljuk a várandós vagy szoptató anyukáknak, hogy a táplálékkiegészítés előtt konzultáljanak háziorvosukkal, hogy megállapítsák a használat alkalmasságát.

Ezért kritikus, hogy a terhesgondozó orvosa tisztában legyen az Ön által szedett összes kiegészítéssel, hogy megállapíthassa, hogy azok kompatibilisek-e egymással, és biztonságosan fogyaszthatók-e az Ön egyéni táplálkozási vagy egészségügyi igényei alapján.

Lehet használni a Herbalife terhesség alatt?

Egy átlagos nőnek a terhesség alatt napi 2500 kalóriát kellene fogyasztania a terhesség előtt ajánlott 2100 kalória helyett. Ez az egészséges baba növekedésének támogatását szolgálja.

Ha a terhesgondozó orvosának bármilyen kérdése van az összetevőinkkel vagy termékeinkkel kapcsolatban, közvetlenül a gcs@herbalife.com címen léphet velünk kapcsolatba.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-to-use-during-pregnancy/