herbalife nutrition tanácsadó laptopon dolgozik otthon

KEZDD EL ÜZLETED MÉG MA

Építsd fel saját üzletedet a Herbalife Nutrition-nel, a világ egyik vezető közvetlen értékesítési márkájával. Kezdd el ma és élvezd bizonyított sikereinket, melyeket az iparág vezetőiként sok éves tapasztalatunkkal szereztünk és fektesd le saját üzleted alapjait.

herbalife nutrition coach beszélget fogyasztójával az életmód klubban

LEGYÉL A SAJÁT MAGAD FŐNÖKE

Határozd meg saját munkaidődet és dolgozz bárhonnan. A rugalmasság elképesztő pozitív hatással van a munka-magánélet egyensúlyára, ezért egy ilyen lehetőség lehet az, amire éppen szükséged van. Építsd csapatot és ezáltal olyan üzletet, ami életmódod köré épül. 

herbalife nutrition formula 1 shake-ek az aranyszabály garancia kitűzővel

ARANYSZABÁLY GARANCIA

Aranyszabály garanciánk iránti elköteleződésünk a Te növekedésedet segíti. Azt jelenti, hogy velünk könnyű dolgozni, teljesen transzparensek vagyunk és nagyszerű feltételeket tudunk biztostani üzleted és céljaid támogatásához.

Green Tick

Alacsony indulóköltségek: nincs kötelező minimum vásárlási mennyiség vagy kötelezettség az üzleti és értékesítési eszközök vásárlására. 

Green Tick

Pénz-visszafizetési garancia: 100% visszatérítés a Herbalife Nutrition Üzleti csomagra, ha a Tagság bármilyen okból törlésre kerül, 90 napon belül.

Green Tick

Teljes üzleti átláthatóság: Világos és pontos üzleti tájékoztatás lehetséges bevételeidről. 

Green Tick

Visszatérítési garancia: 100% visszatérítés minden el nem adott termékre 12 hónapon belül, ha a Tagság törlésre kerül.

férfi és nő beszélgetnek és nevetnek a herbalife nutrition életmód klubban

LEGYÉL A KÖZÖSSÉGÜNK RÉSZE

Oszd meg szenvedélyedet hasonló gondolkodású emberek millióival szerte a világon. Használd ki szakértő edzőink támogatását és a hozzáférést olyan termékekhez, amelyeket vezető táplálkozási tudósok fejlesztettek ki. Termékeinket nem lehet boltokban megvásárolni, kizárólag Független Herbalife Tagok hálózatán keresztül kaphatók. 

herbalife nutrition kezdőcsomag tartalom

KEZDŐCSÖMAGOD

Írd alá a szerződést, kezdd el üzletedet és rendeld meg kezdőcsomagodat, amiben megtalálsz minden kulcsfontosságú anyagot a kezdéshez.

Green Tick


Herbalife Nutrition Táska

Green Tick


Herbalife Nutrition termékkatalógus 

Green Tick


Formula 1 Krémes Csokoládé fehérje Shake 

Green Tick


Herbalife Nutrition üdvözlőcsomag 

Green Tick


Herbalife Nutrition Shaker 

Green Tick


Hozzáférés online oktatóanyagokhoz és eszközökhöz

Green Tick


Herbalife Nutrition mérőkanál

herbalife nutrition coach tanácsot ad fogyasztójának a szabadban

LEGYÉL A VÁLTOZÁS EREJE

Legyél coach, mentor és barát. Segíts a fogyasztóknak megváltoztatni régi szokásaikat, fejleszteni táplálkozásukat és egy egészségesebb, aktívabb életet élni. A Herbalife Nutrition Üzleti lehetőség különlegessége a fogyasztók értékelése coach-ként és Tanácsadóként. Csatlakozz közösségünkhöz Te is és legyél Te magad a változás!

GYIK

K: Mennyi időt kell majd ezzel foglalkoznom?

Te dötöd el, hogy mennyi időt és energiát fektetsz a Herbalife Nutrition Üzleti lehetőségbe. Akár heti 40 órát, vagy csak heti 4 órát szeretnél dolgozni – vagy semennyit – ez teljesen rajtad múlik.

K: Mennyit fogok ezzel keresni?

Ez tőled függ… de mindig legyenek reális elvárásaid. Akár részmunkaidőben szeretnél dolgozni, vagy teljes munkaidőben, az eredményeidet a ráfordított idő, energia és elkötelezettség fogja meghatározni. Mielőtt döntést hozol, kérjük nézd át a Herbalife nyilatkozat a tipikus Tagsági bevételekről.

K: Mik a főbb előnyök?

1. Rugalmasság
Határozd meg munkaóráidat és dolgozz bárhonnan – ez egy üzleti lehetőség, ami az életed köré szervezhető.

2. Minőség
A legjobb tudományosan alátámasztott termékeket ajánljuk, amelyeket vásárlók milliói használnak nap, mint nap.

3. Közösség
Amikor csatlakozol a Herbalife Nutrition Üzleti lehetőséghez, akkor egy globális közösséghez is csatlakozol, amely támogatást és tanácsot ad.

4. Jutalmak
Ingyenes hozzáférés a Tanácsadóknak szóló eszközökhöz. Promóciók, kedvezmények, oktatási anyagok, amelyek segítenek termékekkel és táplálkozással kapcsolatos tudásod növelésében.

K: Hogyan tanulhatok a táplálkozásról?

Amikor Független Herbalife Tag leszel, hozzáférést kapsz egy átfogó oktatási és tréning rendszerhez, ami segít tanulni a táplálkozásról, jóllétről, értékesítési technikákról és számos más dologról.

K: Lemondhatom, hogy ha nem tetszik?

Indítsd be üzletedet a magad módján, alacsony indulóköltségekkel. Ez mind része Aranyszabály Garanciánknak. Ha a Herbalife Nutrition Üzleti lehetőség nem Neked való, akkor törölheted Tagságodat 12 hónapon belül.

K: Miért csatlakozzak?

Tanulj többet

Hozzáférst kapsz egy tudátstárhoz és exkluzív rendezvényekhez, amelyek támogatják oktatásodat és képzésedet termékeinkről és az általános táplálkozásról.

Keress többet
Szervezd a munkát életed köré, segíts másoknak és foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Élvezd a nagyszerű elsődleges, vagy kiegészítő kereseti lehetőségeket a világ egyik vezető közvetlen értékesítő márkájával.

K: Hogyan fogjak bele?

  1. Töltsd ki nyomtatványunkat.
  2. Egy Független Herbalife Nutrition Tag felveszi Veled a kapcsolatot.
  3. Töltsd ki és írd alá a szerződést.
  4. Gratulálunk! Te is Független Herbalife Nutrition Tag vagy! Hamarosan megkapod a Tagsági Azonosítódat (ID).