A Herbalife átverés?

Herbalife Nutrition Aranyszabály garancia

Nem, a Herbalife nem átverés. A Herbalife egy globális közvetlen értékesítési vállalat, amely táplálkozási termékeket és étrend-kiegészítőket fejleszt és értékesít.

Az 1983-ban alapított Herbalife mára a világ első számú testsúlykontroll- és jóléti vállalatává és a világ egyik legnagyobb táplálkozási vállalatává nőtte ki magát. Független forgalmazók hálózatán keresztül világszerte kiváló minőségű táplálékot szállítunk a fogyasztóknak.

A Herbalife üzleti lehetőség a magas színvonalú szabványok és az átláthatóság iránti elkötelezettségünkön alapul. Alacsony induló költségekkel és 90 napos pénzvisszafizetési garanciával a Herbalife megnyugvást nyújt mindenkinek, aki független forgalmazó szeretne lenni.

A Herbalife üzleti lehetőség kemény munkával jár. Nincs rövidebb út a gazdagsághoz, nincs garancia a sikerre. 

A Herbalife marketinggel és közösségi média eszközökkel támogatja a független forgalmazókat, beleértve a jutalmazó értékesítési technikákat is. A vállalat több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a táplálkozási iparágban, és továbbra is az első számú választás a súlykontroll és a jólét területén.

Miért nem átverés a Herbalife?
A Herbalife a világ több mint 90 országában működik, szigorúan betartva minden helyi, regionális és globális törvényt és szabályozást. A Herbalife Aranyszabály Garanciája egy sor olyan irányelv, amelyet független forgalmazóink és ügyfeleink védelme érdekében hoztunk létre.  

Nézd meg az Aranyszabály garanciánkat itt:

  1. Alacsony indulóköltségek: A független forgalmazóként való regisztráció belépési díja alacsony, és nincs szükség minimális vásárlásra. Továbbá, határozottan lebeszéljük az új független forgalmazókat arról, hogy nagy tételben vásároljanak készletet.
  2. Nincs további költség: A Herbalife tagság megkezdéséhez vagy sikeréhez nem szükséges további üzleti vagy értékesítési eszközöket vásárolni. 
  3. 90 napos pénz-visszafizetési garancia: minden független forgalmazó jogosult a Herbalife Belépőcsomag teljes árának visszatérítésére 90 napon belül, ha a tagság bármilyen okból megszűnik. Még a szállítási költségeket is visszatérítjük.
  4. 12 hónapos visszatérítési garancia: 100%-os visszatérítési garancia van minden fel nem használt termékre. Ez azt jelenti, hogy a független forgalmazóknak egy teljes évük van arra, hogy az előző 12 hónapban vásárolt, eladatlan vagy fel nem használt termékeket visszaküldjék.
  5. Oktatás és képzés: Egyértelműen meghatározzuk az egyes termékek előnyeit és a megfelelő használati módot közvetlenül a termék címkéjén - teljesen biztosak akarunk lenni abban, hogy a megfelelő termékeket a megfelelő módon fogyasztják a reális eredmények elérése érdekében. 
  6. Átláthatóság és őszinteség: Reális elvárásokat és pontos tájékoztatást nyújtunk az üzleti lehetőségről, a lehetséges jövedelemről és a sikerhez szükséges erőfeszítésekről minden szinten.
  7. Kölcsönös megállapodás: Minden új független forgalmazótól megköveteljük, hogy a tagsági kérelem és a megállapodás elfogadása előtt írásban elismerje, hogy tisztában van ezekkel az Aranyszabály Garanciákkal.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/