SKIN 7 napos készlet bőrápoló

SKIN 7 napos készlet bőrápoló termékkép
SKU 0867
Bruttó javasolt fogyasztói ár 8.680 HUF

Termék áttekintés

 

Javítsa és gazdagítsa bőre megjelenését a B3-, C- és E-vitamint, aloé verát és egyéb növényi összetevőket tartalmazó formulánkkal már 7 nap alatt!

A Herbalife SKIN termékek nem tartalmaznak hozzáadott szulfátokat, hozzáadott parabéneket és bőrgyógyászatilag teszteltek.* Klinikailag tesztelt termékeink segíthetnek Önnek elérni az optimális napi eredményeket: simább és puhább kinézetű bőrt a finom vonalak és ráncok csökkenésével.

Kényeztesse magát a 7-napos Skin csomagunkkal! 

Ragyogó, simább és fiatalabb kinézetű bőr. 

Ez az intelligens bőrtáplálás, amiben bízhat.

 

A csomag tartalma:

Mini Bőrnyugtató Aloé Arclemosó (50ml), Mini Tápláló Nappali Krém (15ml), Mini Tápláló Éjszakai Krém (15ml), Feszesítő Szemkörnyékápoló Gél (2 x 125ml) és Hidratáló Szemkörnyékápoló Krém (2 x 2ml) minták. 

 

Legfontosabb tulajdonságok és előnyök:

  • Nem tartalmaz hozzáadott parabéneket
  • Nem tartalmaz hozzáadott szulfátokat
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • A finom vonalak és ráncok halványítása 7 nap alatt**
  • Figyelemreméltó javulás a bőr puhaságában, simaságában, üdeségében, ragyogásában, fényében 7 nap alatt ***

 

Használati utasítás:

A legjobb eredmény érdekében az alábbi sorrendben használja a termékeket: Arclemosó, Szemkörnyékápoló Gél, Hidratáló. A 7 napos csomagunk segíthet Önnek hatékonyabbá tenni a reggeli és esti szépségápolási rutinját.

 

*A nem tartalmaz hozzáadott szulfátokat a következő habzó és arclemosó termékekre vonatkozik: Bőrnyugtató Aloé Arclemosó, Citrusos Arclemosó, Szedermagos Hámlasztó Arcradír. A nem tartalmaz hozzáadott parabéneket állítás nem érvényes a 31 Faktoros Bőrvédő Hidratáló Krém.

**Az eredmények a Ráncfeltöltő Szérumra, a Tápláló Éjszakai Krémre, a Tápláló Nappali Krémre, a 30 Faktoros Bőrvédő Hidratáló Krémre és a Feszesítő Szemkörnyékápoló Gélre vonatkoznak.

***Az eredmények a Ráncfeltöltő Szérumra, a Tápláló Éjszakai Krémre, a Tápláló Nappali Krémre, a 30 Faktoros Bőrvédő Hidratáló Krémre, a Hidratáló Szemkörnyékápoló Krémre, Feszesítő Szemkörnyékápoló Gélre vonatkoznak. Teszt 30 alanyon: a bőr érdességét Visioscannel mérték a 0., 7. és 42. napon.