Kapcsolat

Amennyiben kérdései adódnak vagy segítségre lenne szüksége, a válaszok és a támogatás mindig -az Önt illető- elérhető közelségben van. A személyre szabott Herbalife szolgáltatások és információk eléréséhez a következő lehetőségeket ajánljuk figyelmébe:

Kérdezze Tanácsadóját!
Amennyiben kérdése van a termékekkel vagy az életreszóló üzleti lehetőséggel kapcsolatban, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba helyi Herbalife Tanácsadójával. Az Ön Tanácsadója egy megbízható wellness szakértő, aki elkötelezetten dolgozik azért, hogy az Önt érdeklő témakörökben szakszerű információkkal lássa el, és meg tudja válaszolni minden kérdését. És mindenek felett, boldogan veszi fel Önnel a kapcsolatot!
Kattintson ide, ha szeretné, hogy felhívja Önt!

Írjon nekünk!
Ezt írja a borítékra:

Herbalife Magyarország Kereskedelmi Kft. H-1097 Budapest
Gubacsi út 6. A ép. II. em.

Küldjön faxot!
A nap 24 órájában fogadjuk a faxokat a (+36) 1/299-7011-es számra

Hívjon minket!
Hívjon minket a +361 299 70 10 telefonszámon, hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.30 óráig.

E-mail címünk... és miért nem ezt javasoljuk
Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, és ezért biztosak szeretnénk abban lenni, hogy Ön pontos, személyre szabott válaszokat kap. Amint azt valószínűleg tudja, az e-mailben kapott válaszok gyakran rövidek, nem kielégítőek és hiányosak. Mi az ésszerű kommunikációra öszpontosítunk, így azt ajánljuk, hogy a kérdések megválaszolása inkábbhu-HU | 2019.07.16. 14:15:45 | NAMP2HLASPX04