Működik a Herbalife?

A Herbalife Nutrition az 1. számú étkezést helyettesítő márka a világon.

Igen, a Herbalife valóban működik. Független Tagjaink világszerte fogyasztók millióinak segítettek elérni táplálkozási céljaikat.

Működnek a Herbalife termékek?

gen, a Herbalife termékek működnek. Minden egyes termékünket ugyanazzal a céllal kutatjuk, fejlesztjük és forgalmazzuk: a táplálkozási szokások javítása világszerte nagyszerű ízű, tudományosan alátámasztott táplálkozási termékekkel. Ezt támasztja alá az a támogató bátorítás és közösség, amelyet független Tagjaink nyújtanak minden egyes ügyfelüknek. A Herbalife termékek akkor működnek a legjobban, ha kiegyensúlyozott étrendbe illeszkednek, és egy egészséges, aktív életmód részeként. Ezért független Tagok világszerte egyéni étrendtervekkel és termékajánlásokkal támogatják ügyfeleiket.

Egyszerűen fogalmazva, világszerte segítünk a embereknek az egészséges táplálkozás megfelelő egyensúlyához jutni. 

2020-ban világszerte 1,9 milliárd adag Herbalife fehérjeturmixot adtak el. Hosszú távú kapcsolatokat építettünk a bizalom központi elemére. Elkötelezettek vagyunk e bizalom fenntartása mellett, azáltal, hogy világszerte fogyasztók milliói számára befektetünk termékeink minőségébe. 

Működik a Formula 1 étkezést helyettesítő shake?

Igen, a Formula 1 Shakeünk működik. Egészséges, kiegyensúlyozott életmóddal együtt használva ízletes étkezéspótló shake-jeink segítenek abban, hogy étkezéssel kapcsolatos céljait a csúcson tartsa. A Herbalife Formula 1 étkezést helyettesítő termékek mindegyike a globális és helyi előírásoknak megfelelően lett összeállítva. Európában termékeinket a 2016/1413-as bizottsági rendeletnek megfelelően gyártjuk, amely részletesen meghatározza azokat az összetételi követelményeket, amelyeknek egy terméknek meg kell felelnie ahhoz, hogy testsúlycsökkentő étkezéspótlónak minősüljön.

z Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) független értékelést végzett a korlátozott energiatartalmú étrendről szóló 96/8/EK uniós irányelvnek megfelelő ételhelyettesítőkről, és pozitív véleményt adott ki. (https://www.efsa.europa.eu/it/efsajournal/pub/1466).

Ezt követően az Európai Bizottság két, a testsúlyszabályozásra és a testsúly fenntartására szolgáló étkezést helyettesítő készítményekre vonatkozó, egészségre vonatkozó állítást engedélyezett.

  • "Az energiaszegény étrend egyik napi főétkezésének étkezési pótlékkal való helyettesítése hozzájárul a testsúly fenntartásához a fogyást követően".
  • "Az energiaszegény étrend két fő napi étkezésének étkezéspótlóval való helyettesítése hozzájárul a fogyáshoz".

Miért működik a Herbalife ?

A Herbalife világszerte millióknak segített elérni egészségi és táplálkozási céljaikat. Akár inspirálni szeretne másokat, akár segítő kézre van szüksége. A Herbalife lehetőséget ad arra, hogy egy erőt adó közösség részévé váljon, és élvezze a klinikailag bizonyított táplálkozási termékek előnyeit.

Tartalom: https://www.herbalife.co.uk/faq/does-herbalife-work/